Intratone

Intratone Entrance Dynamics is geautoriseerd distributiepartner van Intratone intercom systemen en toegangscontrole systemen. Intratone maakt innovatieve producten, waarvan de prijs zeer toegankelijk is, ondanks de hoogwaardige technologie.

Zo levert Intratone toegangscontrolesystemen met een GSM (GPRS) module, die beheerd kunnen worden met een web applicatie. Voor een zeer interessante prijs heeft u een compleet systeem, inclusief 10 jaar onbeperkt dataverkeer. Ideaal voor bestaande bouw, waar internetverbinding of LAN bekabeling niet bij elke entree aanwezig zijn.

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van Intratone producten. Gezien het brede productaanbod, helpen wij u graag persoonlijk verder in het maken van een keuze voor de voor u optimale oplossing!

Intratone HF Mini

Toegangscontrole met handzenders? Zeker, dat kan! Met de Intratone HF Mini kit beheert u de zenders en ontvangers met een web-applicatie. Handzenders toevoegen, verwijderen, en zelfs toegang beperken (tijdsbereiken) is allemaal mogelijk.Uiteraard kunt u ook de activiteiten weer terugzien. En omdat de HF Mini Kit wordt geleverd met een GSM (GPRS) module met 10 jaar onbeperkt dataverkeer, kunt u dezelfde kit ook als GSM ontvanger gebruiken. Ook de "mobiele sleutels" beheert u online, en kunnen geheel naar wens beperkt of uitgebreid worden. En dat allemaal voor een zeer aantrekkelijke prijs!Intratone IntraBox LP Kit

De IntraBox LP Kit bevat alles wat u nodig heeft voor een gecontrolleerde toeganng, geheel zonder bekabeling! Een proximity lezer, een relaiskaart, en een GSM (GPRS) module.

Ook voor de LP Kit geldt dat de GSM module (met 10 jaar onbeperkt dataverkeer!) tevens als GSM ontvanger gebruikt kan worden. Zo kunt u bijvoorbeeld de bewoners een tag laten gebruiken, en de incidentele bezoekers zoals installateurs eenmalig met hun mobiel toegang verlenen.

Voor een zeer aantrekkelijke prijs beheert u elke toegang moeiteloos op afstand!

 


Intratone Intercom Systemen

Er is geen hoorn meer nodig in het appartement of in de hal van het gebouw. Intratone vervangt deze door de (vaste of mobiele) telefoon van de bewoner. Een universele oplossing, die voor iedereen bereikbaar is! Nu is het kinderspel om snel te zien wie er voor de deur staat, of u nu in uw luie stoel zit of op de markt staat. De intercom systemen van Intratone zijn financieel toegankelijk doordat deze oplossing echt voordeliger is (tot 10 keer voordeliger dan een systeem met kabels).

Intratone afstandsbedieningen en tags

De afstandsbedieningen en sleutelhanger tags van Intratone zijn strak, modern en zeer degelijk. De vierkanaals handzender heeft nota bene een toegangscontrole-tag geïntegreerd!